MALATYA / BATTALGAZİ - Hidayet Ortaokulu

Ekm

Hidayet Ortaokulu olarak, ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, şehitlerimiz ve ebediyete göçmüş gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Ağu

Yeni okul müdürümüz Mesut ULUTAŞ görevine başladı. Kendisine hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz

Haz

5/G  sınıfımız ,sınıflar arası futbol turnuvasında okul birincisi oldu.Öğrencilerimizi ve öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen sınıf rehber öğretmeni Tebrik ederiz.

May

'O'nu Anmak ve Anlamak İçin' temalı Kutlu Doğum Haftası Programı okulumuzda kutlandı.Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimize teşekkür ederiz.